De ultieme gids naar frietkraam aan huis

Tante Corrie en ome Pim de Jong hebben van de eerste generatie voor Renz gewerkt, zij dit betreffende korte onderbrekingen [...]. Na betreffende ons frietkraam op de kermis te beschikken over gereisd en ons paar seizoenen voor circus Bavaria en Piste zijn ze nu verder bij de jongste generatie Met der Vegt.

Uiteraard verder indien personen voor een 2e (ofwel 3e keer) terugkomen voor nóg een hete snack, wordt welke nog alsmaar in een frisse en schone frietwagen gebakken. En uiteraard ruimen we na afloop het afval op.

Uiteraard is daar in vooraf overleg ook uitbreiding met het standaard-collectie mogelijk. Verder kunnen we in overleg zorgen voor desnoods vegetarische snacks.

FrietjePlus behoudt gezichtsveld het recht voor om de eventuele boeking te kunnen vervolgens wel te mogen annuleren, zonder daarvoor aansprakelijk te geraken gesteld.

Om alsnog verdere lieden betreffende onze kwaliteit en diensten te laten plezier hebben, kunnen wij voortaan ook voor u thuis, evenement, instelling, school ofwel wat dan ook aankomen met de FRIETKRAAM/SNACKWAGEN in de gehele streek Apeldoorn.

Om te voorkomen het Frietfestijn.nl te gering of te veel meeneemt, geeft u dan ook vooraf dit aantal gasten via en dit door u vastgestelde menu. Het is eigenlijk allemaal hetgeen er nodig kan zijn om ons mobiele frietkraam op uw event te kunnen huren.

Die zelfstandige frietwagens worden via onszelf ter plaatse ingericht en wij voorzien een bezetting, natuurlijk betreffende verse friet en naar uw wens ons zeer breedvoerig assortiment snacks.

De missie: het verzorgen betreffende onbeperkt dit grootste assortiment verse friet en een heel scala over beste capaciteit snacks bij u op locatie.

Met ons collectie aangaande 6 soorten verse friet en ons asssortiment aangaande 26 soorten snacks betreffende heel veel sauzen kan u met de gasten aangenaam onbeperkt smullen en al die buikjes vullen.

De prijzen bestaan heel aantrekkelijk. Zo hebt u alang ons breedvoerig menu aangaande slechts € 5,50 per man. En woont u dan ook in een straal betreffende twintig kilometer om Eindhoven? Vervolgens betaalt u geen reiskosten mits u dan ook ons frietwagen wilt huren. Dat is nog weleens voordelig.

Wensen zijn jij ons breedvoerig menu met meerdere soorten friet, alle snacks, dranken en desserts? Dan betaal jouw logischerwijze meer. Voor ieder budget is daar hetgeen mogelijk. Wensen zijn jij precies begrijpen wat het zal kosten? Aarzel vervolgens niet en neem meteen aanraking op.

We frituren op gas en beschikken over daardoor alleen netspanning benodigd teneinde de Frietfiets van verlichting te voorzien.

Viert u dan ook ons feestje voor u thuis en meer info wilt u dan ook gaarne ons frietkraam huren? Dan bent u bij Denies Friet aan het geschikte adres. Denies beschikt over compleet uitgeruste frietkramen.

Geeft u dan ook een feestje in de provincie Limburg? Dan is dit ons smakelijk en origineel inzicht teneinde een frietwagen te bestellen. Limburg staat bekend op het gebied over Bourgondisch plezier hebben en een patatkramen met Snackmobiel.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “De ultieme gids naar frietkraam aan huis”

Leave a Reply

Gravatar